У Нікополі привітали майстрів сцени

 

9 листопада в Україні своє професійне свято відзначали працівники культури та майстри народного мистецтва. З цієї нагоди в Нікопольському культурно-дозвільному центрі вітали артистів, акторів, співаків, танцюристів, представників творчих колективів та гуртків.

У  Нікополі культурних діячів багато, але є особлива людина, яку не можливо не відзначити. Мова йде про незмінного ведучого, талановитого балетмейстера, обдарованого артиста Олександра Міщенка. Він вже більше 40 років живе сценою, із них 28 – очолює ансамбль народного танцю «Радість». Із своїм улюбленим колективом вже тричі представляв Нікополь за кордоном: у Польщі, Болгарії та Німеччині. Олександр Миколайович є лауреатом обласної премії ім. А. Хорошуна за постановки у драматичних виставах.

Начальник відділу з питань культури Лариса Білоцерковська  та директор культурно-дозвільного центру  Наталія Василенко вручили заслужені грамоти, подяки та квіти культурним діячам та технічному персоналу, який організовує їхню роботу.

Завідуюча виставковою залою Інна Дніпрова вручила почесним гостям оригінальні картини від художника Андрія Янчишина. Олександр Міщенко того дня подарував своїм колегам жартівливу добірку фото-слайдів про невтомну, але таку необхідну роботу працівників культури міста.

За матеріалами прес-служби Нікопольської міської ради

Залишити відповідь