У Нікополі продавали фальсифікований алкоголь (Фото)

У Нікополі поліцейські в ході рейду вилучили неліцензійний алкоголь. Працівниками поліції  було задокументовано факт реалізації 183 літрів алкогольних напоїв без відповідних документів та 27 літрів ймовірного фальсифікату.

Як зазначаютьв ГУ НП України у Дніпропетровській області, 17 липня працівниками Нікопольського відділу поліції було перевірено малу архітектурну форму по вулиці Патріотів України. В результаті перевірки було задокументовано продаж алкогольних напоїв без відповідних документів. Правоохоронцями було вилучено 183 літри пива. Відносно продавця складено адміністративний протокол за ч.1 ст.156 КупАП (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами). Наразі адміністративну справу розглянуто судом та накладено штраф у розмірі 850 гривень.

Крім того, поліцейські виявили в приміщенні МАФу  майже 28 літрів речовини невідомого походження з різким запахом  спирту.

Даний факт внесено до ЄРДР за ч.1 ст.204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України. Справа буде передана за підслідністю до Державної фіскальної служби.