У Нікополі пройшли змагання з шахів та шашок

Два дні в нікопольському шахово-шашковому клубі проходили змагання з шахів та шашок в рамках міської спартакіади виробничих колективів фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».

У змаганнях з шахів взяли участь 28 спортсменів, які представляли 14 команд. Перше місце посіла команда КЗ «НМЦФЗН «Спорт для всіх» у складі Андрія Єкімова та Сергія Цираковського – 9,5 очок, на другому місці – команда ПП «Канріт», за яку виступали батько і син Буцикіни – Віталій та Іван – 9 очок та на третьому місці – команда шахово-шашкового клубу, яку представляли Олександр Ткачук та Сергій Ліновецький – 8 очок, почесне четверте місце посіла команда Будинку дитячо-юнацької творчості (Сергій Носенко і Олег Лозовий) – 8.

В особистому заліку впевнено переміг Андрій Єкімов зі стовідсотковим результатом, на другому місці, поступившись переможцю в особистій зустрічі, Віталій Буцикин, третє і четверте місця розділили Олег Лозовий та Олександр Ткачук.

У змаганнях з шашок перше та друге призові місця розділили команди міськкому профспілок державних установ у складі Юрія Шевцова та Віктора Журавльова та команда товариства інвалідів «Аква», за яку виступали Володимир Ягуфаров і Геннадій Кобзєв, у яких по 15 очок , так їх і розставили додаткові показники, третьою фінішувала команда КЗ «НМЦФЗН «Спорт для всіх» – 12. Четверте-п’яте місця розділили команди шахового-шашкового клубу та відділу освіти. Слід також відзначити виступ команди школи №13, за яку виступали Діана Сапельникова і Єгор Бганка, яка наполегливо боролася з досвідченими шашкістами.

В особистій першості перше і друге місця розділили Віктор Журавльов – 8  очок і Володимир Ягуфаров – 8  очок, третє і четверте у Юрія Шевцова – 7  очок та Геннадія Кобзєва – 7  очок, так вони і розташувалися в підсумковій таблиці  за додатковими показниками.

За кількістю учасників ці змагання посіли друге місце, після «Білої тури», в 2015 році і як завжди пройшли на високому рівні.

За матеріалами прес-служби Нікопольської міської ради

Залишити відповідь