У Нікополі шахрайка наживалась на постільній білизні (Фото)

Нікопольські поліцейські затримали шахрайку, яка намагалася заволодіти 27 комплектами постільної білизни. Для втілення в життя шахрайської схеми жінка придумала легенду про подарунок комплектів лікарям на професійне свято. Лише завдяки оперативності та рішучості оперативників шахрайку вдалося затримати з викраденим. Повідомляють в ГУ НП у Дніпропетровській області.

PM70image001

34-річна жінка мешканка Херсону через мережу інтернет на сайті оголошень знайшла інформацію про продаж постільної білизни в місті Нікополі. Зателефонувала, відрекомендувалась медпрацівником Нікопольської лікарні і домовилась про те, що вона купує 27 комплектів на подарунки лікарям до Дня медичного працівника.

Домовилась про час і місце, куди продавці повинні доставити товар, а саме до одного з відділень Нікопольської лікарні.

PM841image003

У призначений час продавці з білизною приїхали до лікарні. Жінка в білому медичному халаті зустріла їх у дворі, завела до будівлі одного з відділень і взяла комплекти. Далі сказала продавцям, щоб ті пішли у відділення і знайшли чергового лікаря, який віддасть їм гроші за постіль.

Однак всі спроби отримати оплату за товар виявилися марними. Продавці дізналися, що з таким прізвищем тут ніхто не працює і ніхто не знає про купівлю білизни на подарунки. Продавці зрозуміли, що їх ошукали і викликали поліцію.

Поліцейські оперативно відреагували і прибули за викликом. Завдяки вчасним діям групи швидкого реагування та ошуканих громадян правоохоронцям вдалося затримати автомобіль таксі, на якому шахрайка намагалась втекти з постільною білизною. Працівники поліції повернули всі 27 комплектів потерпілим.

Слідчі і співробітники місцевої прокуратури повідомили жінці про підозру за ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція статті передбачає позбавлення волі до 3 років.