У Нікополі відбулися Всеукраїнські змагання з радіокерованих автомоделей

Нещодавно у Нікополі відбулися  Всеукраїнські  відкриті  змагання з радіокерованих автомоделей серед учнівської молоді на Кубок пам’яті Резникова Василя Михайловича. Ці змагання проходять на гостинній Нікопольщині вже вдруге.

У змаганнях взяли участь команди з міст: Миколаєва, Харкова, Дніпропетровська, Нікополя, Кривого Рогу, Дніпродзержинська, Одеси, Запоріжжя,  Павлограда, Києва,  Мелітополя  – всього 112 учасників.

Не зважаючи на те, що всі учасники були серйозно підготовлені, нікопольці вибороли перше командне місце, друге місце посіла команда з Дніпропетровська, третє місце – команда з Павлограда.

Учасники змагань були нагороджені грамотами, медалями та Кубком пам’яті Василя Резникова.

Резников Василь Михайлович – майстер спорту СРСР з автомоделізму, він все своє життя віддав вихованню підростаючого покоління, розвитку дитячої науково-технічної творчості на Дніпропетровщині. Він є засновником першої найбільшої за чисельністю та наступністю поколінь династії автомодельного спорту у Дніпропетровській області та Україні. В енциклопедії сучасної України династії Резникових присвячена ціла сторінка.

За матеріалами пре-служби Нікопольської міської ради

Залишити відповідь