У Павлограді з’явиться сучасний навчально-виховний комплекс

У Павлограді до кінця цього року відкриють сучасний навчально-виховний комплекс на базі школи №2, повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Реконструкція під НВК школи в Павлограді – один із проектів з відновлення інфраструктури Дніпропетровщини. Роботи розпочалися минулого року. Загалом у 2017-му плануємо реконструювати 25 шкіл та 12 дитячих садків. Це додаткові місця для дошкільнят та сучасні, комфортні класи для школярів», – каже Валентин Резніченко.

У павлоградському навчально-виховному комплексі будуть навчатися діти з трьох років. Тут працюватиме й початкова школа, куди діти можуть перейти після садочка.

«Це дуже добре, бо період адаптації до школи у дітей пройде без проблем – вони будуть знаходиться у звичному для себе середовищі», – розповіла директор НВК №2 м.Павлоград Любов Гриб.

Будівлю школи звели у 60-х роках і відтоді капітально не ремонтували. Наразі тут вже полагодили дах, встановили сучасні енергозберігаючі вікна, утеплили фасад та під’єднали основні комунікації.

«Роботи виконані на 90%. По завершенню ми облаштуємо біля школи дитячий майданчик та ігрові зони для дітей», – сказав представник підрядної організації Сергій Ноздрєватов.