У Перещепиному організували благодійне свято

Цими вихідними  перещепинці відзначили Міжнародний день захисту дітей у парку ім. Т. Г. Шевченка. Це благодійне свято перетворило головний майданчик міста на казкову планету дитячих посмішок  та щастя.

Ініціатор та організатор свята -а Перещепинська міська молодіжна рада за підтримки міського голови Малицького Вадима Вікторовича. На нього завітав і голова Новомосковської РДА Павло Селіхов.

IMG_4698

Розпочалося святкування урочистим відкриттям всіх атракціонів, які приготували активісти. Станція «Мега дартс» від Чухліб Евгенії та Матвієнко Анастасії, «Жива мішень» від Зими Вероніки та Лю Ігора, станція «Богатир» від Матвієнка Валентина та Черешньова Андрія, «Павутина» від Лембрик Карини та Казимирової Ксенії, «Зачіски-коси» від Баштаненко Світлани, «Битва мішками» від Сербіна Сергія та Селіхова Дмитра, «Боді-арт» від Пред Анни з помічницями Краскова Ксенія, Вільхова Ліліана, Знахур Анастасія, Назарова Дар’я та Чумак Дар’я. Протягом усього свята діти були у захваті від кінних прогулянок  з кучером Іваном Івановичем Лукаускас на казковій кареті, яку відремонтували та прикрасили члени молодіжної ради.

iP-PC8CFi0A

Також дітей запросили на майстер-клас по технології виготовлення виробів із солоного тіста  та розпису пряників. Від Новомосковської районної молодіжної ради Крестьяніна Анна провела конкурс малюнків на асфальті «Україна у дитячих мріях», всі учасники конкурсу отримали грамоти.

IMG_4838

Продовжили святкування мистецьким концертом, на якому виступили такі хореографічні колективи: «Водограй» (Чухліб Е. І.), «The Best» (Олійник Л. А.), студія танцю «K.S.» (Сербін К. Г.), ансамбль бального танцю «Мрія» (Головіна Н. О.), колективи Новомосковської районної дитячої школи мистецтв. Вихованці ЦХЕТУМ Вікторія Стоян та Валерія Демиденко подарували діткам святкові номери. Анастасія Копотій не тільки була у ролі неперевершеного Міньйончика,  а й подарувала дітям зі сцени декілька чудових пісень. Під час святкового концерту заступник міського голови Ніна Погоріла привітала дітей зі святом та нагородила грамотами за активну участь у заходах молодіжної ради.

q59aBetMsYA

Феєричним продовженням свята був квест у піратському стилі від Анни Крестьяніної, Анни Пред, Максима Шибченко та головного пірата Вадима Куцака. Це були змагання на швидкість та вправність між шістьома командами. Діти подорожували морями та островами у пошуках скрині скарбів, яку завзято шукали, знайшли та розкопали скарб з цукерками, яких вистачило на всіх. Гідним завершенням заходу став танцювальний флеш-моб від Евгенії Чухліб. Завдяки спонсорській підтримці діти раділи безкоштовним  цукеркам, смачним соком та повітряним кулькам. Всі виручені зі свята Перещепинською міською молодіжною радою кошти передадуть в благочинний фонд допомоги хворим дітям міста. Хочемо подякувати директорам: Перещепинської школи І-ІІІ ст. №1- Малиновській Т. Г.,   Новомосковської районної дитячої школи мистецтв – Пред О. П.,  районного будинку культури – Годованику О. Л., ЦХЕТУМ – Плавуцькій Л. П. Також висловлюємо вдячність П’ятаку Валентину Володимирович та Павлів Світлані Віталіївні за надані батути на свято.

 

Анна Пред

 

 

 

Залишити відповідь