У Перещепиному реконструювали Будинок культури (Фото)

Після реконструкції Будинок культури в Перещепиному став «серцем» творчого життя міста та всієї громади. У ньому займаються хорові, вокальні, інструментальні, танцювальні колективи, діє театральна студія. Повідомляють у прес-службі ДніпроОДА.

У будівлі нове все: донедавна сірий фасад нині яскравий, кімнати – кольорові та затишні, у коридорі – тенісний стіл. «У цьому Будинку культури все за європейськими стандартами. Жителі міста з натхненням і задоволенням відвідують заклад. Наш вокально-інструментальний ансамбль уже показує гарні результати: виступає на концертах, має авторські пісні», – розповів директор Будинку культури Олександр Козаченко.

Гуртки в Будинку культури – на будь-який смак та вік.

На великій сцені – потужні прожектори. Під світлом софітів – танці. Номер репетирують учасниці колективу «Мегастар». «У нашому колективі танцюють здебільшого жінки-домогосподарки, які все життя мріяли вийти на сцену, – розказала керівниця колективу Ліана Олійник. – Будинок культури нас радує. Умови – чудові. Ми хочемо займатися тут щодня».

В окремій кімнаті до виступу готуються юні музиканти гурту «Інфініті». Для занять у них – новенькі гітари, барабанна установка, синтезатор та навіть акордеон.

В оновленій бібліотеці – зручні місця для читання, комп’ютер та проектор для перегляду фільмів. «Після ремонту більше людей стали відвідувати бібіліотеку. Їм тут комфортно і затишно. У нас проводять масові заходи, засідання, збираються клуби за інтересами», – розповіла директорка централізованої системи публічних бібліотек Перещепинської громади Юлія Селіхова.