У поліції повідомили нові подробиці смертельного ДТП у Підгородному (Фото)

Сьогодні ми повідомляли, що у Підгородному Дніпропетровської області ввечері 29 серпня сталася трагедія: водій на автомобілі ВАЗ на смерть збив 15-річну дівчину і втік з місця ДТП. У прес-службі поліції розповіли, що аварія сталася  близько 19-ї години – на вул. Шосейній на пішохідному переході водій автомобіля ВАЗ 2107, що рухався у напрямку Дніпра, наїхав на пішохода і втік.

Як з’ясувалося, водій збив 15-річну дівчинку. Та від отриманих травм померла на місці. Поліцейські знайшли на місці пригоди номерний знак автомобіля, свідки надали його прикмети.

Охоронці порядку з’ясували, що власник авто проживає у Новомосковську. Вдома його не було. Рідні чоловіка зазначили, що він сів за кермо і поїхав у невідомому напрямку. Коли вони зв’язалися з ним телефоном, той повідомив, що приїде за півгодини.

Поліцейські затримали чоловіка біля його будинку. В гаражі вони виявили автомобіль ВАЗ 2107 зі слідами ДТП. Затриманий зізнався в тому, що він збив дівчинку, а поїхав з місця події тому, що злякався. Патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Водія затримали у порядку ст.208 КПК.