У П’ятихатському районі відремонтують дороги

Щодня мешканці Саївки долають неабиякі труднощі на шляху до школи чи дитячого садочка. Центральні вулиці села розбиті. Допомогти відновити дороги просив у голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка місцевий житель пан Микола під час особистого прийому.
        Чоловік розповів, що єдиний на його пам’яті ремонт доріг проводили у селі два роки тому. Тоді його планували зробити капітальним, натомість лише частково залатали асфальт, бо не вистачило грошей.
        «Дороги у жахливому стані, через що часто ламається шкільний автобус», – поскаржився пан Микола.
        Вже цього року у селі відремонтують центральні вулиці – Леніна, Пушкіна та Горького. Так розпорядився Валентин Резніченко. Поки що проведуть ямковий ремонт, щоб уникнути незручностей для селян. На це з обласного бюджету витратять 260 тисяч гривень. Вже у наступному році дороги відремонтують капітально. Для цього місцеві чиновники мають підготувати проектно-кошторисну документацію.
        2015-го на ремонт доріг Дніпропетровщини з обласного бюджету виділено 217 млн. грн. Пріоритетом є дороги, які ведуть до шкіл, садків, лікарень та інших соціально важливих закладів

Залишити відповідь