У шкільні їдальні Нікополя прийшли з перевіркою

У Нікополі Дніпропетровської області представники міської ради вибірково перевірили їдальні загальноосвітніх закладів міста. Під перевірку потрапили три школи: № 6, 20 и 24.

Як повідомляють у прес-службі міської ради, у меню нікопольських шкіл є молочні, рибні та м’ясні страви, обов’язково овочеві салати чи просто свіжі помідори або огірки, а також свіжі фрукти: банани, апельсини або яблука. Гарніри теж різні: картопляне пюре або картопля смажена з сиром, різні каші, макаронні вироби, плов.

– У нас харчується вся початкова школа, це 390 учнів з 1 по 4 клас, а також діти пільгової категорії та з малозабезпечених сімей. На третій перерві у нас організовано харчуються 5 і 6 класи, – розповідає директор ЗОШ № 24 Оксана Маслюк.

Крім обідів, кухарі школи випікають свіжу смачну випічку, яку школярі можуть купити в буфеті. Старшокласники обирають буфетну продукцію за власним бажанням, купують її за кошти батьків.

Фото: pixabay