У Таромському налагодять водопостачання та освітлення вулиць, – Борис Філатов

Крім вирішення «прикладних» питань, належну увагу буде приділено також найболючішим питанням інфраструктури мікрорайону. Про це міський голова Борис Філатов повідомив під час зустрічі з мешканцями Таромського.

Борис Філатов підкреслив, що за його мерства такі зустрічі з мешканцями територіальних громад Дніпропетровська стануть традиційними. Наступного разу мер Дніпропетровська  планує відвідати поселок Мирний.

«Необхідно бачити людей, спілкуватися з ними. Неможливо керувати величезним мегаполісом, сидячі в кабінеті. Треба мати зворотній зв’язок. Доки сам все не обійдеш і не торкнешся проблем, досягти результату буде важко. Якщо хочемо нових відносин із нашими земляками, їх необхідно слухати», – сказав Борис Філатов.

Під час зустрічі таромчани розповіли про низку найгостріших проблем. Зокрема, мова йде про неналагоджене водопостачання, відсутність освітлення на вулицях. Борис Філатов заявив, що «прикладні» питання будуть вирішені у найкоротші терміни.

Борис Філатов також пообіцяв взяти на контроль питання безпеки на вулицях мікрорайону. Проблеми з викликом правоохоронців тут виникають через те, що  Таромське нібито не є підвідомчим місту Дніпропетровськ.

Разом з тим, більш складні питання, пов’язані з відбудовою дитячих садків і місцевих майданчиків культури, дозвілля та спорту , а також із реорганізацією медичних відділень буде внесено до перспективного плану розвитку міста. Їх вивчатиме новостворена робоча група.

Жителі мікрорайону також мають численні нарікання на роботу «Укртелекому». Через незаконно приватизацію компанії там перестали реагувати на скарги про відсутність телефонного зв’язку. Борис Філатов наголосив, що ця проблема є спільною для більшості мешканців міста. Мер також повідомив, що проведе нараду із власниками компанії, аби зрозуміти, чому ті так ставляться до потреб клієнтів.

Залишити відповідь