У центрі Дніпра евакуювали людей з ресторану (Фото)

Сьогодні у Дніпрі сталась пожежа. Але, на щастя, це були лише навчання, які провели представники підрозділу ГУ ДСНС області.

За сценарієм, в приміщенні ресторану «Медісон» ТРЦ «Мост-сіті центр», де знаходились близько сотні відвідувачів, виникла пожежа, в результаті замкнення електричної проводки з подальшим різким поширенням вогню та сильним задимленим в приміщення ресторану.

Внаслідок виникнення пожежі спрацювала пожежна сигналізація та до служби порятунку «101» надійшов сигнал через пульт пожежної охорони про пожежу. В приміщені ресторану «Медісон» люди внаслідок щільного задимлення опинились відрізаними від основних виходів, але змогли вийти на свіже повітря через запасні евакуаційні виходи, зазначають у прес-службі ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

До місця пожежі прибули чергові пожежно-рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. Також, до місця пожежі були викликані працівники швидкої медичної допомоги, поліція, комунальні служби міста.

За тактичним задумом, основну евакуацію відвідувачів проводив персонал торгівельно-розважального закладу. На момент прибуття пожежних евакуація була майже повністю завершена. Серед відвідувачів були 10 постраждалих, яких винесено на свіже повітря та передано лікарям швидкої допомоги.

Внаслідок злагоджених та оперативних дій вогнеборців пожежа швидко ліквідована, вогонь не встиг поширитися за межі розважального місця. На верхній секції ТРЦ «Мост-сіті центр» знаходились люди, яких евакуйовано за допомогою автодрабини.