У яких йогуртах максимум пробіотиків: користь заквасок VIVO

Турбота про здоров’я розпочинається з правильного та якісного харчування. Кисломолочні продукти повинні займати важливе місце у будь-якому раціоні, але як визначити, які йогурти є дійсно корисними, а які більше схожі на солодкий десерт? Якість продукту залежить від наявності у складі пробіотиків — корисних культур, які сприяють правильному травленню. Склад магазинної продукції далеко не завжди відповідає вказаним нормам, але навіть домашній йогурт може істотно відрізнятися своїми характеристиками, що треба знати тим, хто використовує кисломолочні закваски VIVO.

кисломолочні закваски VIVO

Як відрізнити якісний йогурт за смаком

Натуральні йогурти отримують при змішуванні молока з сухою закваскою, що містить комплекс корисних бактерій. Вони не просто квасять молочну основу, але і надають готовому продукту особливі смакові характеристики і користь:

  • Переважання лактобактерій забезпечує кисліший смак і консистенцію, що нагадує густий кефір.

  • Біфідобактерії перетворюють молоко на йогурт з густою однорідною консистенцією і вершковим смаком.

  • Грибок кефіру працює, забезпечуючи помітну кислоту продукту, який краще всього пити, а не їсти ложкою.

  • Присутність ацидофільної палички надає відчутну гостроту.

Для швидкого відновлення здоров’я і при непереносимості молока можна вживати пробіотики Вівокапс, а також ввести в щоденне меню закваски VIVO для йогурта. Співвідношення і кількість бактерій в кожній порції вказані на упаковці з оригінальним продуктом. Орієнтуючись на склад, можна вибрати закваску з найбільшою користю і кращими смаковими якостями.

Яку користь приносять пробіотики, що входять до складу йогурту

Окрім загальнооздоровчого ефекту натуральні кисломолочні закваски використовуються для профілактики багатьох захворювань, поліпшення імунітету, схуднення, лікування дисбактеріозу:

  • Йогурт з переважанням лактобактерій активно пригнічує патогенну мікрофлору. Допомагає впоратися з проявами алергії, сприяє відновленню травлення при наявних порушеннях.

  • Присутність біфідобактерій декількох видів усуває такі явища, як біль в животі, здуття і діарею. Вони беруть участь в синтезі вітамінів, сприяють виробленню природного інтерферону.

Пробіотичний комплекс, що включає лакто- і біфідобактерії, є найбільш корисним. Саме такий склад можна знайти в натуральних заквасках ВІВО, схвалених лікарями і дієтологами.