Учені визначили найважчих та найвибагливіших пасажирів літаків

Згідно з проведеним дослідженням APEX, жителі Північної Америки виявилися найважчими в світі авіапасажирами, а багатії – найвибагливішими. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Business Traveller.

Крім того, з’ясувалося, що заможні клієнти авіакомпаній частіше за інших виявляються незадоволеними польотом і роботою екіпажу.

Зазначається, що вага майже 25% пасажирів американців становить понад 91 кг. При цьому найлегшими виявились пасажири з Азії – вага 71% туристів не досягає 68 кг.

Крім того, у дослідженні уточнюється, що головним показником комфорту пасажири в 70% випадків вважають зручність салону літака. Для них цей параметр важливіший ніж розваги, обслуговування на борту і якість харчування.

Найчастіше клієнти авіакомпаній виявляються незадоволені невеликим простором між сидіннями і незручними кріслами. При цьому 60% мандрівників готові доплатити за додатковий простір для ніг.

Також дослідження показало, що пасажири бізнес-класу частіше спілкуються зі своїми сусідами, ніж ті, хто подорожують економ-класом.

Залишити відповідь