Учні Дніпровської школи танцю стали кращими на Міжнародному конкурсі

Вихованці КЗ «Дніпровська дитяча школа класичного танцю» отримали Гран-прі у ХХІХ Міжнародному багатожанровому творчому фестивалі-конкурсі «Салют, Карпати-Буковель-2016», що проходив з 30 жовтня по 2 листопада. Про це під час прес-конференції 17 листопада повідомив заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко.

У «Салют, Карпати-Буковоль-2016» брали участь 17 учнів Дніпровської школи класичного танцю. Вони вибороли на конкурсі 6 перших місць, 2 других та 1 третє, а також Гран-прі.

Директор Дніпровської дитячої школи класичного танцю Олена Дубровина розповіла, що заклад працює вже 21 рік і на сьогодні це єдина в регіоні школа класичного танцю, яка має статус комунального закладу.

Лауреати І премії фестивалю, учні школи Марія Давидова (9 років) та Микита Сомов (11 років) на міжнародному конкурсі виступали дуетом.

«Звичайно, ми дуже хвилювались, тому що у дуетному танці потрібно відчувати не тільки себе, а ще й партнера, але, я вважаю, що виступили ми дуже гідно», – ділиться враженнями Марія Давидова.

«Своїми танцями ми підкорили увесь зал у Буковелі. Наприклад, коли ми танцювали Сіртакі (популярний танець грецького походження) навіть Влад Яма, який був членом журі, знімав нас на телефон», – розповідає Микита Сомов.

Залишити відповідь