Україна презентувала туристичне промо-відео

Промо-ролик, присвячений туристичному потенціалу України, презентували представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі під час зустрічі в офісі Американської торговельної палати в Україні (АСС). Про це повідомляє «Урядовий портал».

«Спеціальний промо-ролик, присвячений туристичним можливостям України – ExperienceUkraine, знято і запущено в рамках урядової кампанії Ukraine. Openfor U за сприяння Western NIS Enterprise Fund. У захопливому відео під композицію “Wherever you are” українського колективу “Океан Ельзи” Україна відкривається абсолютно новою – зі своєю унікальною історією і традиціями, але сучасною, здатною запропонувати широкий набір туристичних продуктів: від гірськолижних і морських курортів, до унікальних культурних та історичних місць», – йдеться у повідомленні.

Ролик покликаний відродити інтерес туристів до подорожей в Україну, а також сприяти надходженню іноземних інвестицій у туристичну галузь.

«Ми радо підтримали проект, що генерує позитивний інтерес міжнародної спільноти до України і може сприяти якісним змінам у державі», – прокоментувала президент і головний виконавчий директор фонду Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) Ярослава Джонсон.

Трихвилинний ролик демонструє унікальне геополітичне положення країни, річки й озера, Національний природний парк «Олешківські піски», Чорноморське узбережжя, одну з найкращих у світі опер – в Одесі, унікальні пам’ятки архітектури, що занесені до списку ЮНЕСКО, красу Карпатських гір.

Повну версію ролику ExperienceUkraine! розміщено на офіційному YouTube-каналі Мінекономрозвитку.

Залишити відповідь