Українка в Парижі організувала продаж страв української кухні через соцмережі

Заробітчанка з Івано-Франківська 25-річна Оксана Уманців організувала в Парижі продаж страв української кухні, зокрема, вареники та голубці рекламує через соцмережі.

Про це повідомляє  Укрінформ з посиланням на Gazeta.ua.

“Другий місяць її страви замовляють не лише українці, а й французи. Місцеві навіть цікавляться, чому немає українських фаст-фудів”, – йдеться у повідомленні.

Оксана пропонує вареники з картоплею, сиром, грибами, капустою, рибою, а також солодкі з вишнею, яблуками, маком та халвою. За 50 штук просить 6 євро. За 12 голубців з гречкою та м’ясом – 6-8 євро. Салати олів’є та “під шубою” коштують 10 євро. Стільки ж – печінковий торт. Деруни з сиром і грибною підливою за 10 штук – 8 євро. Також готує пельмені, налисники з маком, вишнею, грибами, паштетом, крученики курячі з грибами та свинячі – з чорносливом. Перець фарширований по 1 євро за штуку. Стільки ж коштує 100 г сала.

“Робила й жовто-сині вареники для гостей. Для жовтого кольору потрібна куркума, а для синього – спеціальна гуаш”. Зазначає, що її ціни невисокі для Франції. В них закладає вартість продуктів та витрати на електроенергію, транспорт. Страви розвозить сама.

Залишити відповідь