Українські конструктори продаватимуть у магазинах Disney

Дерев’яні конструктори від української компанії Ugears будуть продаватися в 700 фірмових магазинах Disney вже в листопаді 2018 року. Про це в інтерв’ю delo.ua розповів співзасновник компанії Геннадій Шестак, передає “Укрінформ“.

“Перше відвантаження моделей – у вересні цього року (2018 – ред.). А на полицях 700 фірмових магазинів Disney наші моделі будуть вже в листопаді”, – розповів він.

Шестак зазначив, що його компанія розробила для Disney п’ять моделей, чотири з яких вже затверджено.

За його словами, Disney сам звернувся до української компанії з пропозицією про співпрацю. Переговори тривали вісім місяців, а Ugears довелося пройти жорсткий аудит.

“Перевіряли все – фінансову звітність компанії, робочі місця, проводили інтерв’ю з працівниками без присутності лінійних керівників. Необхідно було відповідати щось близько 400 вимогам для проходження аудиту. І ми його пройшли без єдиного зауваження. Аудитори самі, м’яко кажучи, здивувалися”, – зазначив співзасновник компанії.

Він при цьому наголосив, що Ugears – це перша компанія, чий бренд за останні 22 роки Disney погодився залишити на упаковці поряд зі своїм.