Українські військові мають можливість безкоштовно вивчати німецьку мову

Goethe-Institut в Україні пропонує безкоштовні курси німецької мови для військових. Курси відкриваються за дорученням НАТО в рамках програми з перепідготовки колишніх військовослужбовців, йдеться на сайті інституту, повідомляє «Українська правда».

Учасниками курсів можуть стати кадрові військовослужбовці, які мають змогу приділити достатньо часу навчанню на курсах, офіційно проходили службу за контрактом у Збройних Силах України, Національній Гвардій (Внутрішніх Військах України), Державній Прикордонній Службі України та Службі Безпеки України.

Крім того, навчитися німецькій мові зможуть військові, які звільнилися з лав перелічених вище силових структур протягом останніх трьох років, або планують звільнитися у 2015-2016 роках. А також кандидати другого пріоритету, які звільнились з лав вищеназваних структур 10 років тому, але були мобілізовані в АТО.

Усі охочі мають надати копії, а на вимогу і оригінали документів, що підтверджують їхній статус (військовий квиток, накази та посвідчення тощо). В залежності від кількості та територіального розташування, групи можуть бути сформовані у таких містах: Дніпропетровськ, Запоріжжя, Київ, Львів, Луцьк, Мелітополь, Одеса.

По завершенні курсу слухачам надається підтримка у працевлаштуванні в Україні. Зареєструватися на курс можна тут >>>

Залишити відповідь