«Укрпошта» продовжує доставляти «Сонячні листи» дітям

УДППЗ «Укрпошта» долучившись до програми «Сонячні листи», впровадженої ГО «Центр соціального лідерства» допомагає відшукати та доставити подарунки дітям, батьки яких загинули під час війни на Сході України, або зазнали поранень.

Проект «Сонячні листи» — благодійна програма соціальної та психологічної реабілітації дітей, які втратили батька під час війни на Сході України. Сьогодні серед нас є малеча, яким необхідна психологічна підтримка, позитивні емоції, турбота та увага. Мета програми – шляхом листування забезпечити дітей увагою від однолітків та матеріальною підтримкою від всіх волонтерів.

«Укрпошта» продовжує доставляти «Сонячні листи». Серед надісланих речей чимало чудових подарунків: це і дитячі книжки та іграшки, і різноманітні набори для творчості та розвиваючі ігри.

Кожен має можливість проявити турботу та відправити частинку щастя дитині. Волонтерами можуть бути навіть діти шкільного віку, які за згодою та допомогою батьків будуть писати листи для дітей-однолітків загиблих Героїв. За більш детальною інформацією щодо участі в акції звертайтесь на сайт www.socialbusiness.com.ua/projects/proekt-sonyachni-listi

Залишити відповідь