«Укрзалізниця» проводить конкурс дитячих малюнків

Стартував конкурс дитячих малюнків серед дітей працівників залізничного транспорту. У них є можливість створити талісман ПАТ «Укрзалізниця». Свої роботи юні художники можуть надсилати до 25 травня, а до Дня захисту дітей на переможців чекають подарунки та фото в галузевій газеті «Магістраль». Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

 «Укрзалізниця» прагне з’ясувати, яким бачать діти бренд і талісман компанії. Саме тому тема малюнків дитячого конкурсу: «Талісман (символ, герой) ПАТ «Укрзалізниця». До участі запрошуються вихованці дитячих дошкільних навчальних закладів та учні середніх загальноосвітніх шкіл, батьки яких працюють на залізничному транспорті, а також вихованці дитячих залізниць.

На конкурс приймаються лише індивідуальні оригінальні авторські роботи, що відповідають умовам конкурсу. Малюнки можуть бути використані ПАТ «Укрзалізниця» для оформлення друкованої іміджевої продукції, організації презентацій, виставок тощо.

До дитячих малюнків є кілька вимог: робота має бути виконана у форматі А-3 у довільній графічній, живописній формах, виконана олівцями, олійними, акварельними та акриловими фарбами чи гуашшю. Вона не повинна оформлятися рамкою, паспарту, наклейками тощо.

Додатком до малюнка необхідно зазначити українською мовою: назву роботи, коротке пояснення, прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора, коротко про себе, свої захоплення; місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон; прізвище, ім’я, по батькові, контактний телефон, місце роботи та посада батьків-залізничників; назву навчального закладу, для учнів загальноосвітніх шкіл – клас.

Під час оцінювання робіт звертатиметься увага на актуальність теми, практичне значення, оригінальність та оформлення, ступінь самостійності автора та якість роботи.

Малюнки для конкурсу приймаються за адресою: 03680, м. Київ, вул. Тверська, 5, Департамент управління персоналом та соціальної політики.

Телефон для довідок: (044) 465 35 04, e-mail: striuk@uz.gov.ua – Ксенія Кузнецова.

Малюнок: Маргарити Романчишиної

Залишити відповідь