Улюблена машина дев’яносто третьої бригади, завдяки допомозі Бориса Філатова знову на ходу

Завдяки Борису Філатову військовослужбовцям дев’яносто третьої бригади відремонтували автомобіль, без якого бійці в зоні АТО, як без рук. Машина бойова. За словами солдатів, вона брала участь при відбитті Пісків, заходила в аеропорт, брала участь в обміні полоненими.

Автомобіль для нас це і руки, і ноги, і очі. Ми на ньому в розвідку виїжджали. Були моменти, коли ми цією машиною прикривали вихід третього полку спецназу. І вона успішно відпрацювала. Але в ній «полетіла» коробка передач. Ремонт дорогий, ніхто не міг допомогти, тому ми звернулися за допомогою до Бориса Філатова, – розповіли військовослужбовці дев’яносто третьої бригади.

За словами політика, цьому військовому підрозділу він і його команда надають допомогу систематично, постійно. – На одній із зустрічей до мене підійшов хлопець і сказав, що в дев’яносто третій бригаді ахова ситуація із забезпеченням транспорту. Причому, це найгарячіша точка. Глибинна розвідка, іншими словами. Люди, які щодня перетинають лінію фронту, вони потребують мобільності. У них поламався автомобіль, причому автомобіль дорогий, імпортний. Він потребував заміни серйозних запчастин і природно фінансування на це збройні сили точно не виділяють. Тому ми з радістю допомогли, – розповів Борис Філатов.

Зараз автомобіль відремонтовано і відправлено в розташування підрозділу. За словами колишнього військовослужбовця дев’яносто третьої бригади Юрія Чернікніжніка, без постійної підтримки Бориса Філатова хлопцям було б дуже важко.

– Борис Альбертович нам дуже сильно допоміг. Він нам завжди допомагає і підтримує морально. І запчастинами допомагає, і технікою. Все необхідне наша дев’яносто третя бригада завжди отримувала від нього. Він моментально відгукується на будь-яку наше прохання. Коли зламалася машина, я звернувся до Філатова, він вислухав мене, зрозумів, у якому ми становищі виявилися, і не відмовив нам. Пообіцяв вирішити питання і вирішив його, за що йому величезне спасибі, – розповів боєць.

Залишити відповідь