Унікальне місто-привид продали за один мільйон фунтів (фото)

Місто-привид, розташоване в Долині Смерті, в якому ще залишилися сліди від куль і крові, було продане за £1 млн. Серро Гордо – покинуте місто, де раніше добували срібло. У 1870-і роки воно вважалося одним з найнебезпечніших місць на Дикому Заході, повідомляє “Главком”.

Місто-привид

Місто-привид

Кожного тижня тут відбувалося щонайменше одне вбивство. І споруди, які тут залишилися, є тому підтвердженням – їх стіни суцільно вкриті дірами від куль.

Місто-привид

Місто-привид

Однак нові власники міста вирішили ризикнути і планують інвестувати в нього ще £770 тисяч, щоб зберегти його як реліквію минулого. Серед 22 будівель, які залишились, є готель, церква, магазин, музей і підйомник, призначений для видобутку корисних копалин.

Місто-привид

Місто-привид

Серро Гордо, який розташований в 200 милях на північ від Лос-Анджелеса, був заснований в 1865 році. Спочатку тут добували срібло, а пізніше він став найбільшим виробником свинцю у всій Каліфорнії. Однак падіння цін на срібло поклало кінець гірничодобувної промисловості і до 1950 року місто спорожніло.

Місто-привид

Місто-привид
Угода з купівлі міста була укладена, як не дивно, в п’ятницю 13-го. За словами агента з нерухомості, в цій місцевості часто спостерігають привидів. Нові власники планують побудувати тут готель, ресторан, музичну студію і театр, щоб люди могли насолодитися американською історією.

Місто-привид

Місто-привид

Місто-привид