Усі маршрути громадського транспорту Дніпра працюють у звичайному режимі (ФОТО)

Громадський транспорт у Дніпрі на всіх маршрутах працює в звичайному режимі. Про це журналістам повідомив директор департаменту транспорту та охорони навколишнього середовища Ігор Маковцев. За його словами, випадки пошкодження електротранспорту, які останнім часом трапляються в Дніпрі, не вплинули на графік курсування тролейбусів і трамваїв.

 Як відомо, трохи більше ніж за місяць в Дніпрі було пошкоджено чотири одиниці рухомого складу: 9 та 10 листопада були розбиті вікна у двох тролейбусах, 15 листопада та 12 грудня без скла залишися два трамваї.

 За словами Ігоря Маковцева, відновлення кожної одиниці електротранспорту обходиться приблизно в дві з половиною тисячі гривень. Тож загальні збитки міста вже сягнули 10 тисяч гривень, якщо не враховувати моральні збитки водіїв та пасажирів.

«Ми всіляко залучаємо поліцію, слідчі органи для того, щоб зафіксувати та з’ясувати, хто це робить і їхні мотиви. У нас поки немає офіційної версії, тому що її мають надати правоохоронці. Коли будуть результати, ми будемо розбиратися. Усі маршрути громадського транспорту Дніпра працюють у звичайному режимі, без затримок», – зазначив директор департаменту транспорту та охорони навколишнього середовища.

Не можуть зрозуміти причин пошкодження транспорту й очевидці.

трамвай

Валентина Борзіло, водій трамваю на маршруті № 12, в якому вибили скло увечері 12 грудня, розповідає: «Я, як зазвичай, їхала за маршрутом. Почула легкий удар, скло розсипалось і осколки впали на мене. У вагоні на той момент перебувало близько 30 пасажирів. Я одразу перевірила – всі вони були в порядку. Що сталося, я сказати не можу. Людей на проїжджій частині не було. Лише кілька машин поруч», – згадує Валентина Борзіло.

Валентина Борзило

 Унаслідок інциденту жінка, яка має 41 рік стажу водія трамвая, отримала невеликий поріз руки.

трамвай

Залишити відповідь