Увага! Дніпрянці потрібна допомога

«Я, Ірина Федорівна Ковальова, літня жінка, археолог за фахом, професор із 53-річним стажем викладання. Зараз – пенсіонер.

Я благаю про допомогу жінці, яку знаю з 1983 р.: як студентку істфаку ДНУ, котра вже в роки навчання брала участь в археологічних дослідженнях, як аспірантку, яка вдало захистила кандидатську дисертацію, присвячену Д. І. Яворницькому, і в подальшому реалізувала власні знання під час багаторічної праці у складі кафедри філософії, соціології та історії аграрного університету.

Сьогодні Інна Ігорівна Яременко – тяжко хвора людина. Страшний діагноз – рак, перенесений два роки тому, перехід з лікарні в лікарню, сьогодні – перебування у хоспісі 15-ї лікарні як останньої пристані на життєвому шляху. Проте, хвороба не вбила жаги до життя, зацікавленості подіями сьогодення, творчого хисту. Інна пише вірші, «малює» електронні картини, підтримує зв’язки поза межами лікарні. І гріх не підтримати цю жагу до життя!

У наш час звернення до медицини потребує значних витрат, можливостей до яких родина Інни не має. Чоловік – науковий співробітник, отримує жалюгідну зарплату. Мати Інни – пенсіонерка із мінімальною пенсією. Любій доньці Єві – 6 років, вона цьогоріч йде до школи.

Я низько уклоняюся всім, хто підтримував Інну упродовж цих двох років. Я прошу всіх, хто має таку можливість, допомогти їй пройти необхідні для подальшого лікування аналізи, включаючи КАТ.

Реквізити: картка ПриватБанку № 4731 2191 0577 0204. Одержувач – Яременко Інна Ігорівна».