В Авдіївці загинув павлоградець

Вдень 20 березня в районі промзони в місті Авдіївка Донецької області на передовій загинув ще один наш земляк – капітан Петро Сергійович Карташов. Це вже дванадцятий павлоградець, який загинув на війні на Сході України.

 ЗІЛ, на якому Петро їхав разом з бойовим товаришем, був підірваний протитанковим фугасом. Кабіна авто згоріла одразу. Хлопці загинули на місці. Їх тіла з місця події забрали медики ЗСУ та відвезли до моргу міста Дніпропетровськ.

37-річний Петро Карташов воював в складі 39 батальйону ЗСУ. До Павлоградського військового комісаріату був призваний 19 квітня 2015 року, а в липні переведений до іншої військової частини.

Петро навчався в школі №16 на селищі Шахтобудівників, до призову у лави ЗСУ працював гірничим майстром дільниці з видобутку вугілля №4 на шахті ім. Героїв Космосу. У Петра в Павлограді залишилась сім’я – жінка, 6-річний син та 4-річна дочка.

«Петро був чесною та прямолінійною людиною, надійним другом, в роботі працьовитим і відповідальним, безвідмовним, завжди глибоко вникав у проблеми виробництва, виявляв допитливість та ініціативу. Петро був професіоналом своєї справи. Прекрасний сім’янином, любив життя, був сповнений планів і ідей. Його життєвий і трудовий шлях був коротким, але він встиг залишити по собі добру пам’ять в серцях людей, які його знали. Вічна і світла пам’ять про Петра назавжди збережеться в наших серцях!», – кажуть про загиблого його співробітники.

Джерело: tn-express.dp.ua

Залишити відповідь