В один з офісів Дніпра увірвалися люди в масках (Фото)

Сьогодні близько 7-ї години ранку спецлінії 102 надійшло повідомлення про пограбування офісу на вулиці Стартовій. Телефонував охоронець, який розповів, що до приміщення увірвалися 3 осіб у масках та погрожуючи йому фізичною розправою наказали сидіти тихо, а самі винесли майно фірми й поїхали у невідомому напрямку.

У цей же час патрульний екіпаж на Запорізькому шосе помітив автомобіль Москвич АЗЛК 2140, поруч з яким перебували троє підозрілих чоловіків. Побачивши патруль, вони занервували, тож поліцейські вирішили їх перевірити. Один з чоловіків одразу кинувся навтьоки. двох інших поліцейські одразу затримали. У цей час охоронці порядку дізналися в радіоефірі про пограбування. Під час перевірки транспортного засобу вони виявили в транспортному засобі 7 системних блоків, 2 монітори, кондиціонер, ноутбук, сейф тощо, зазначають у  прес-службі поліції.

На місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу. Також приїхав і представник офісу, який упізнав у викрадених речах майно фірми. Згодом третього співучасника пограбування затримав інший патрульний екіпаж Усіх трьох доставили до Соборного відділку поліції.