В одному з магазинів Дніпра пограбували жінку (Відео, фото)

У Дніпрі поліцейські затримали 30-річну крадійку. В одному з магазинів зловмисниця скористалась моментом, коли жінка обирала товар та викрала з кишені мобільний телефон. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

23 квітня близько 13:00 працівники карного розшуку Дніпровського відділу поліції в одному з магазинів по проспекту Дмитра Яворницького, що у Соборному районі помітили підозрілу жінку.

Зловмисниця підійшла впритул до відвідувачки магазину та скориставшись тим, що жінка відволіклась на вибір покупки викрала з кишені мобільний телефон. Після цього злодійка вийшла з магазину, сіла до авто та намагалась втекти у невідомому напрямку.

Вжитими заходами оперативники Дніпровського відділу поліції спільно з патрульними поліцейськими затримали на Криворізькій трасі автомобіль зловмисниці. Нею виявились 30-річна мешканка Донецької області.

Співробітниками поліції речові докази вилучено. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Наразі триває слідство, зловмисницю перевіряють на причетність до аналогічних злочинів.