В одному з селищ Дніпропетровщини ремонтують центральний бульвар (Фото)

Замість розбитого асфальту – акуратні алеї та доріжки. У селищі Софіївка капітально ремонтують центральний бульвар Шевченка. Це – частина обласного проєкту «Територія комфорту». Нині підрядники вже виконали близько 80% робіт, повідомляють у Дніпропетровській облдержадміністрації.

Один з об’єктів, який перетворюємо на сучасну та комфортну зону відпочинку – бульвар Шевченка у Софіївці. З обласного бюджету на його ремонт виділили майже 9 млн грн. Після завершення робіт це буде справжня візитівка не лише селища, а й усієї Софіївської громади.

Приводити бульвар до ладу розпочали навесні 2020 року. Нині роботи вже на фініші. Підрядники завершують укладати тротуарну плитку на доріжках та алеях. Під час ремонту врахували і потреби людей з інвалідністю – для маломобільних груп населення облаштовують пандуси та знижені бордюри.

Вже незабаром на бульварі розпочнуть монтувати опори для освітлення. Згодом територію планують озеленити – висадити дерева й квіти, засіяти газон. Протяжність бульвару Шевченка – близько 500 метрів.