В Україні з’явилися перші безконтактні паркомати

 

У Львові почали працювати перші в Україні паркомати з функцією прийому банківських карток, у тому числі й оснащених безконтактною технологією MasterCard, передає «Українська правда».

За її словами, Львівське комунальне підприємство «Львівавтодор» встановило два паркомати. Перший з’явився на пл. Міцкевича, другий – на вул. Шевченко. Найближчим часом у Львові встановлять ще 10 таких паркоматів.

«Встановлення таких паркоматів у місті є дуже важливим кроком, який значно спрощуватиме життя його мешканців, адже забезпечує доступ до оплати паркування не лише готівкою, а й банківськими картками. Це дуже зручно, просто і швидко»,  – підкреслює Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор».

Безготівково оплатити паркування можна буде звичайною банківською карткою та карткою з технологією  безконтактних оплат  MasterCard.

У першому випадку необхідно провести магнітною смугою картки по терміналу у паркоматі. А щоб розрахуватися безконтактною карткою, потрібно лише піднести її до терміналу.

Суму, що відповідає вартості проїзду, буде автоматично знято з рахунку без жодних додаткових комісій. Оплату підтвердять звуковий і світловий сигнали.

Залишити відповідь