Валентин Резніченко розкрив секрет ефективності команди Дніпропетровської ОДА

 
Цьогоріч Дніпропетровщина посіла перше місце в Україні за темпами економічного розвитку. Такого результату вдалося досягти завдяки роботі всієї команди облдержадміністрації. Секрет її ефективності – в об’єднанні зусиль молодих менеджерів, досвідчених держуправлінців і волонтерів, зазначив очільник області Валентин Резніченко під час прес-конференції.
 

команда
Дніпропетровська область – лідер економічного розвитку серед областей України. Такий результат показав щорічний моніторинг, який проводить Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.
 
«Ми не прагнули отримати «золото». Проте це оцінка роботи всієї команди ОДА. Поняття «команда», яке ми використовуємо, – це сплав управлінсько-адміністративної моделі управління. Вона складається з вузьконаправлених фахівців, волонтерів, тих, хто, як і я, прийшов в держуправління цього року і ніколи раніше цим не займався. Є й досвідчені чиновники. Злагоджена робота всіх цих людей дає хороший результат», – зазначив Валентин Резніченко.

команда1
 
Цього року в Дніпропетровській облдержадміністрації проводили оптимізацію штату працівників. Скоротили 650 чиновників – тих, хто дублював функції і працював неефективно.
 
Облдержадміністрація розпочала співпрацю з десятками громадських активістів. Разом реалізували понад 20 інноваційних проектів.
 
9 з 12 радників глави області – волонтери. А громадська організація «Громадський контроль», яка допомагає втілювати інноваційні проекти, невід’ємна частина ОДА.

Залишити відповідь