Ванна з черв’яками та бруд: у Дніпрі діти жили в жахливих умовах (Фото)

У помешканні майже без меблів, холодильника, працюючого санвузла, з брудною ваною, в якій оселилися черв’яки, виявляється, можуть проживати діти. Саме в таких умовах виявили двох дівчаток патрульні Дніпра.

Сталося це 20 листопада, близько 18-ї години. Спецлінії 102 зателефонував чоловік і повідомив, що його співмешканка вчинила сварку, б’є посуд, і неадекватно поводиться. Патрульні прибули за вказаною заявником адресою. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції.

Як виявилося, у чоловіка виник конфлікт із цивільною дружиною. В одній із кімнат було багато битого посуду, лежали розкидані речі. Жінка зізналася, що зробила це під час сварки з чоловіком. Втім, вразило патрульних не кількість битих тарілок та з’ясовування стосунків, а те, що серед усього цього безладу, в брудному приміщенні, без необхідних меблів, холодильника, з санвузлом у жахливому стані перебувають двоє малолітніх дітей – дівчатка 5-ти та півтора років. Діти були брудні, занедбані та голодні. Для сну у них було одне ліжко на двох з брудною білизною.

Поліцейські одразу викликали на місце ювенальну превенцію Шевченківського відділку поліції. Інспектори склали на батьків відповідні адміністративні матеріали за невиконання батьківських обов’язків. Було прийнято рішення відправити дітей до лікарні.