Вартість проживання у модульних містечках для переселенців рости не буде, – Валентин Резниченко

 
У 5 модульних містечках області живуть майже 1,5 тисячі переселенців. Щомісяця кожен платить по 150 гривень. Незважаючи на зростання комунальних тарифів, вартість проживання для них залишиться незмінною і в наступному році, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Ми розуміємо, що почати життя з нуля – не просто. Незнайоме місто, пошуки нової роботи, психологічний дискомфорт. Для адаптації потрібен час. Саме тому йдемо назустріч нашим сусідам – ​​переселенцям зі сходу. Спочатку знизили вартість проживання у модульних містечках у п’ять разів – з майже 700 до 150 гривень. І тепер, незважаючи на зростання комунальних тарифів, ціна не зміниться. Різницю беруть на себе місцеві бюджети», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

У Дніпродзержинській міськраді розповідають: вартість проживання в модульному містечку в 2016-му не зміниться. Частину витрат – приблизно 700 гривень на місяць за одну людину – бере на себе місцевий бюджет.

Більш усього переселенців живуть в модульному містечку Дніпродзержинська – 451, у Павлограді – 363, у Дніпропетровську – 300, у Кривому Розі – 212, у Нікополі – 144.

Всього на Дніпропетровщині проживає близько 80 тисяч переселенців.

Залишити відповідь