Вчитель з Дніпропетровщини увійшов до ТОП-50 найкращих учителів України

Вчитель початкових класів середньої загальноосвітньої школа № 35 Кам’янської міської ради Андрій Олійник увійшов до 50-ти найкращих учителів України за версією Global Teacher Prize Ukraine 2020. Про це повідомляє міська рада з посиланням на сайт Освіторія Медіа.

Своїм великим досягненням Андрій вважає те, що 28 його учнів читають понаднормово. Окрім використання інноваційних платформ для навчання, він придумав власні «Анімаційні хвилинки», де вчитель танцює разом з дітьми. А ще Андрій у своїх інтегрованих уроках використовує LEGO. З його допомогою учні вчать частини мови, математику та навіть презентують свій настрій.

«Вчу своїх учнів йти за покликом серця. Демонструю їм приклади успішних людей у бізнесі, в освіті та інших сферах. Я роблю все, аби учні у 2030 році були гнучкими, могли пристосовуватись до будь-яких умов», ‑ зазначає Андрій Олійник.

У подальшому журі має визначити ТОП-10 учителів. Переможець, якого оголосять 3 жовтня,  отримає 250 тисяч гривень, навчання та участь у GLOBAL EDUCATION & SKILLS FORUM.