Весняний вівторок – час читати новий номер «Вістей Придніпров’я»

Весна впевнено крокує Україною. У цей вівторок ми радимо вам почитати цікаві новини з життя України, Дніпра та регіону.

Незабаром до  Дніпра завітає з концертом відомий  український рок- гурт «Антитіла». Його фронтмен Тарас Тополя нещодавно встиг побувати у Кривому Розі. Там музикант зустрівся зі студентами Криворізького державного педагогічного університету. Молоді він розповів про своє життя, творчість та патріотизм. Журналісту «Вістей» також удалося поспілкуватися із Тарасом та дізнатися про зміст назви гурту, ставлення до Євробачення та  відповідальність перед Фанами.

Замість Інтернету – спорт

Поганяти м’яча, провести спаринг чи пропливти кілька метрів у басейні – молодь Дніпропетровщини надає перевагу спорту. Чиновники ДніпроОДА запевняють, що більше половини школярів регіону займається у секціях при навчальних закладах.

Людмила Горбач – шкільна мама для учнів

Людмила Горбач – талановита жінка, вчитель української мови та літератури, заслужений вчитель України. У дитинстві Людмила Яківна мріяла бути геологом. Проте доля підготувала для неї зовсім інше покликання – стати вчителем. І, мабуть, це не випадково.

Лине голос Магдалинівки

Нещодавно у видавництві « Журфонд» вийшла книга «Магдалинівка та відомі магдалинців», що в ходить до серії «Почесний громадянин – відзнака громади». Автор проекту є журналіст та письменник, керівник «жур фонду» Олександр Давидов.

У Кам’янському реконструюють парк

У Кам’янському розпочинають роботи з реконструкції Центрального парку культури і відпочинку.  Нині він перебуває в незадовільному стані. Як зміниться його територія громадськості розповіли представники міської влади.

«Примадони» виступили в Дніпрі

«Життя – це гра, і всі ми в ній актори» – писав класик. І саме поєднання акторської професії та драматичних  життєвих колізій можна побачити на довгоочікуваній прем’єрі в Дніпропетровському молодіжному театрі.

«Примадони» – п’єса відомого бродвейського драматурга та комедіографа Кена Людвіга. Саме її давно мріяв показати дніпровським театралам режисер-постановник, заслужений діяч мистецтв України Олександр Варун. Навесні 2017-го після півтори місяці роботи це вдалося.

Майстер-клас від «Вістей»: Готуємося до сезону – будуємо теплицю!

На вулиці перші теплі дні весни, і багато дачників вже почали підготовку до сезону. У сьогоднішньому майстер-класі ми розповімо як можна побудувати своїми руками невелику просту плівкову теплицю за день, не володіючи навичками в будівництві.

Також у номері оголошення, цікавий сканворд та безліч порад, а також гумористична сторінка. А також завітайте на наш сайт vesti.dp.ua – там ви знайдете ще більше ексклюзивної інформації.

Для того, аби завжди бути в курсі новини Дніпра, області та світу, приєднуйтесь до нас у соціальних мережах.

Instagram — https://www.instagram.com/visti.dpua/,

Facebook — https://www.facebook.com/vesti.pridneprovia,

ВК — https://new.vk.com/id372823491,

Twitter — https://mobile.twitter.com/vistidnipо,

та Одноклассники — http://m.ok.ru/profile/587640379944

Нагадуємо, що триває передплата на «Вісті Придніпров’я», яку ви можете здійснити у будь-якому почтовому відділенні області

Передплатний індекс: 41804 
*вівторок, четвер (з ТV-програмою)
1 міс.- 18, 72 грн.
3 міс. – 55,46 грн.
6 міс. – 109, 22 грн.
12 міс.- 217, 24 грн.
Або у відділі передплати газети «Вісті Придніпров’я» за телефоном (056) 778-21-44 або електронною поштоюt.ovchatova@gmail.com