Вибух гранати під Києвом: серед потерпілих діти

У місті Буча Київської області чоловік підірвав гранату поруч з компанією молодих людей. Підозрюваного затримали, у якого за місцем проживання вилучили боєприпаси. Про це повідомляє  ГУНП в Київській області.

“Вчора, о 18.35 до Ірпінського відділу поліції надійшло повідомлення, що в м. Буча на парковці біля одного з супермаркетів розірвалася граната. Слідчо-оперативна група негайно виїхала на місце виклику. За 15 хвилин співробітники карного розшуку затримали підозрюваного, який намагався втекти. Виявилося, що вибух стався на парковці біля одного з супермаркетів міста. 36-річний зловмисник підірвав бойову гранату поруч з людьми. Також осколками пошкоджено три автомобіля”. – йдеться у повідомленні.

Наразі встановлено, що в результаті вибуху гранати постраждало восьмеро осіб, серед них шестеро дітей, троє з яких доправлено до лікарні з травмами різного ступеню тяжкості.

Як повідомив заступник начальника поліції Київщини Дмитро Головін, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваного, правоохоронці виявили три гранати, два десятки набоїв різного калібру. Вилучені речові докази направлені до експертно-криміналістичного центру.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296(хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує ув’язнення від трьох до семи років. Досудове слідство триває.

 

Залишити відповідь