Від безкоштовного Wi-Fi до ремонту доріг: Дніпропетровська ОДА звітує про підсумки тижня

У Дніпропетровській ОДА вже традиційно звітують про результати роботи. Масштаби вражають. Лише за тиждень команді очільника регіону Валентина Резніченка вдалося впровадити безліч проектів. Це безкоштовний Wi-Fi, будівництво нових об’єктів, додаткові електронні послуги, ремонт доріг, житло бійцям АТО, міжнародні угоди та багато іншого. Деталі під час брифінгу розповів радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голик.

ОГА _Звит11

«Відкритість – основа політики Президента України Петра Порошенка. Наша команда щотижня звітує про виконану роботу, бо прагне конструктивного діалогу з мешканцями. Ми чекаємо на запитання, зауваження. Не ігноруємо жодної пропозиції. Тільки так ми зможемо рухатись вперед», – сказав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

ОГА_звит2

Під час брифінгу радник голови ОДА зазначив, що результати такої роботи говорять самі за себе. Тепер мешканці Дніпропетровська можуть користуватися безкоштовним Wi-Fi на Набережній, Європейській площі, авто та залізничному вокзалі. В обласному центрі відкрито перший коворкінг-центр для студентів-айтішників. Розпочато ремонт реабілітаційного центру для бійців АТО. Відправлено 240 тонн будівельних матеріалів до луганського міста Сватове. На Дніпропетровщині зареєстровано перший в Україні статут об’єднаної громади. Завершується благоустрій вул. Робоча. Вперше за останні 10 років будується новий дитячий садок у Дніпропетровську, і в планах – ще декілька соцоб’єктів. Вже впроваджено 110 електронних послуг. Проведені перевірки перевізників регіону, робляться висновки. З недобросовісними автопідприємствами контракти будуть розірвані. Цього тижня квартири отримали 4 родини загиблих бійців АТО, до кінця року власниками житла стануть ще близько 35 сімей. Статус учасника бойових дій отримали 158 захисників. На Дніпропетровщині з’являться нові домівки для переселенців. Гроші на це надасть Уряд Німеччини. Все це та ще багато інших проектів вдалося запровадити минулого тижня.

ОГА_звит3

Слідкуйте за звітами щопонеділка об 11.00. Досягнення, проблеми та плани на майбутнє – все чим займаються чиновники в облдержадміністрації. Відповіді на будь-які запитання журналістів.

ОГА звит4

Сьогодні ж на 51 каналі публічний звіт перед мешканцями, спілкування у прямому ефірі.

Залишити відповідь