Від снігопадів Дніпро рятуватиме 130 одиниць техніки

Заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко під час прес-конференції 14 листопада повідомив, що спецтехніка міста готова прибирати вулиці взимку.

«Відремонтовані та готові до роботи 130 одиниць техніки – це 48  посипальних машин, 56 снігоочисної техніки та 26 вантажної. У місті заготовлено 30 тис. тон піщано-соляної суміші. Якщо випаде аномальна кількість снігу, будемо аномально прибирати – місто готове до зими», – зазначив Михайло Лисенко.
Цього року до титульних списків на прибирання снігу потрапили 420 вулиць – це на 85 більше, ніж минулого року.

Заступник мера повідомив, що у разі снігопаду, метелиці та ожеледиці, в першу чергу, спеціальними протиожеледними матеріалами будуть оброблятися найбільш небезпечні ділянки: мости, шляхопроводи, підйоми та спуски доріг – Південний, Центральний, Амурський, Кайдакський, Усть-Самарський, Самарський мости, Київський шляхопровід, вулиці  Космічну, Яснополянську, Робочу, М. Грушевського, проспекти Д. Яворницького,  І. Мазепи, О. Поля.

«Під час снігопадів великогабаритний вантажний транспорт будемо зупиняти перед в’їздами у Дніпро.  Там будуть створені мобільні групи для обігріву. Як і минулого року, після повної очистки міста від снігу, їх будуть пропускати групами по 5-6  авто», – зазначив Михайло Лисенко.

Залишити відповідь