Відома українська співачка розповіла жителям Дніпра про свій шлях до успіху

Цими днями до Дніпра приїжджала відома українська співачка та телеведуча Оля Цибульська. Вона розповіла журналістам про власний шлях до успіху, чому доводилося часто залишати маленького сина та як чоловік ставиться до її стосунків із Дзідзьо.

Про шлях до популярності

– Олю, розкажіть, будь ласка, з чого усе почалося?

– Шлях до популярності – не проста річ. Зараз, коли є Інтернет, люди стають відомими досить швидко завдяки певному хайпу. Моя ж історія дещо триваліша. Популярність додається нервами, валер’янкою та сивим волоссям, яке треба зафарбовувати (посміхається). Хоча до визнання я ставлюся досить скептично. Своєму чотирирічному сину Нестору намагаюся донести, що мама-артистка – це так же важливо, як і  мама-художниця чи мама-прибиральниця. Його ж мама відрізняється лише тим, що її частіше показують по телевізору.

– Чи досягли Ви того, чого хотіли?

– Сьогодні я маю більше, ніж мріяла. Колись я була дівчинкою, яка їхала до Києва без мішка грошей, усього боялась і постійно в собі сумнівалась. Але батьки завжди мені говорили, що я – найкраща квіточка, і це дуже підтримувало. Недавно я знайшла листи, які мама писала мені: «Доню, складно, але ти маєш це пройти. Пам’ятаєш, як ти брала в руки дезодорант і оголошувала, що ти – народна артистка і хочеш співати для людей». Головний мій принцип – це виконувати свою роботу професійно.

Про «великий екран»

– Як часто Ви проводите весілля?

– Я провела 629 весіль. Перше – у 7-му класі, це було весілля доньки директора школи. Ще пригадую один кумедний випадок, коли мій колишній зателефонував моєму концертному директору, бо хотів, щоб я провела його весілля. Він був готовий заплатити і подвійний, і потрійний гонорар. Але я відмовилась, це неправильно. Загалом, усі мої пари живуть щасливо. Тому я тільки там, де є справжня любов.

– Які найближчі проекти?

– Зараз ми готуємося до запису нової пісні, планую інтернет-проект, який з’явиться уже зовсім скоро, а також Великий весняний концерт у палаці «Україна». Тож усіх запрошую 28 лютого!

– Буде ще одна пісня з Дзідзьо?

– Зазначу, що пісню з Дзідзьо я не планувала. Це була життєва історія, яка, зрештою, «лягла» на музику. Він був тим, хто колись, помітивши мене на одному з конкурсів, підійшов і запитав: «Звідки приїхала така гарна дівчина? Ким ти хочеш стати?» А потім додав: «Їдь у Київ, а там розберешся, головне – не зраджуй мрії». Ми не бачилися кілька років, потім він мені зателефонував, сказав, що чекає мене у Києві і «цьомає»! Але того разу ми не побачились, у мене в метро украли телефон… Зустрілись аж через 10 років, коли я стала ведучою каналу М1, а він прийшов до мене на прямий ефір із піснею «Я і Сара». Я була при надії на 6-му місяці, але нікому не казала, і стилісти одягали так, щоб ніхто не помітив, а Дзідзьо зайшов й одразу  це побачив. Пізніше, на премії M1 Music Awards він «цьомнув» при всіх, а, їдучи додому, за кермом, я написала пісню, відразу від початку і до кінця, та скинула йому в месенджері. Мені здається, таке народжується з самого життя, стає дуже щирим, і тільки тоді ця пісня стає хітом, який співають у караоке. Якщо раптом щось подібне трапиться, то я обов’язково напишу ще одну композицію.

– Хотіли б представити Україну на «Євробаченні»?

– Глобально – я не проти. Але була нещодавно на національному відборі й зробила для себе висновок, що наші артисти не до кінця відчувають українську культуру й Україну загалом. Поки що – це набір трендових пісень, гарно записаних та оброблених. «Євробачення» – це передусім конкурс пісні, яка має  відповідати його стандартам, музичним трендам у світі, а ще потрібно відчувати країну, до якої ти їдеш виступати. Тому, як тільки я відчую, що написала другу «Червону руту», ви побачити мене на сцені «Євробачення» (посміхається).

– Знялися б в українській комедії?

– Не проти. Мене час­то запитують: «Чому Вас кум (Дзідзьо. – Прим. авт.) не бере в кіно?» Я запитала в нього, що мені казати журналістам. А він відповів: «Придумай сама», і зізнався: «Цибульська, не ображайся, але якщо я візьму тебе в кіно, то це буде еротика. Наступного разу, коли буде весело й еротично, головна роль – твоя».

Про баланс

– Як Вам вдається усе встигати?

– У шоу-бізнесі як тільки ти зникаєш з екранів, з ефірів, усе, над чим ти працював кілька років, розсіюється дуже швидко. Тому, коли моєму Нестору було 2 тижні, я віддала немовля батькам і поїхала на зйомки. Але у ліфті ревіла, що не можу побути з сином. Я навчилася розставляти пріоритети у своєму житті. Якщо розумію, що ця презентація нікому не потрібна, то краще складатиму з  Нестором кубики.

– Чоловік не ревнує Вас до Дзідзьо?

– Бачили очі, що купували, – це перше. А по-друге, я завжди говорю, що гортати меню – не означає замовляти. Будь-яка жінка знає межу, коли треба зупинити гру. В своєму ставленні до сім’ї я дуже класична. Я люблю людину, яка поруч зі мною. З повагою ставлюся і до сім’ї Дзідзьо. Важливо оберігати те, що ти маєш.

– Хотіли б, щоб і син був співаком?

– Я дуже хочу, щоб він був щасливим. Яку професію обере – не знаю, тиснути на нього не буду точно, але він любить музику. У три з половиною рочки попросив записати його до музичної школи, вже 7 місяців займається на барабанах. Може упізнати на слух 40 класичних композицій, назвати композитора.

Анастасія Щербаченко,

фото з архіву Олі Цибульської