Відомий дніпрянин розповів про своє важке дитинство

Відомий гуморист та ведучий з Дніпра Ігор Ласточкін бере участь у популярному танцювальному шоу «Танці з зірками». Декілька випусків поспіль він у парі з відомою танцівницею з Дніпра Ілоною Гвоздьовою радує шанувальників номерами.

В минулу неділю ффір був присвячений темі «Рік, який змінив моє життя». Зірки ділилися особистими розповідями про те, що кардинально змінило їхнє життя. Наш земляк розповів свою історію успіху.

Як повідомляє 1+1, перед тим як стати зіркою гумористичного проекту Ліга сміхуІгорю довелося чимало натерпітися – неодноразово змінювати професію, тому що набридло жити у злиднях. Рік, який змінив життя Ігоря Ласточкіна, – 1996. Тоді Ігор, ще не знаючи що таке гроші, почав їх заробляти:

«Мені було 10 років, і я розумів, що повинен дуже багато працювати. У сім’ї не було ні грошей, ні світла, ні газу, ні води. Бувало, заходив до сусідів, бачив цукерки у вазі і дуже хотів їх взяти, але соромився. Не хотів, щоб хтось подумав, що я з голодного краю. Я просив у бабусі рецепт тістечок, зробив їх, пішов на ринок і продавав. Також заходив на бензоколонку, качав бензин. За це могли заплатити, а могли й не заплатити. Крім того, я працював офіціантом, вантажником».

З дитинства Ігор мріяв опинитися по той бік екрану – і мрія збулась. Завдяки наполегливій праці Ігор зумів досягнути омріяного.