«Вісті Придніпров’я» – театр ляльок, еліксири молодості та резонансне вбивство

У новому номері газети «Вісті Придніпров’я» ви дізнаєтесь про платні дороги в Україні, рок-пісні у підручниках та завищені тарифи на тепло у деяких містах.

Ексклюзивно у нас читайте магічну історію про Театр ляльок у Дніпрі – місце, де дітей ніколи не обманюють. Як не крути, а лялька – це не просто іграшка. Є люди, котрі люблять ляльок, які віддали їм своє життя, й цілком від того щасливі. Яскравий приклад – Дніпровський міський театр ляльок. «Вісті Придніпров’я» зазирнули в закулісне життя театру, дізналися про дорослі проблеми дитячого мистецтва та про те, як бабусі дають поради іменитим майстрам. Розкрив усі ці секрети директор закладу Валентин Васильович Фетісов.

Кому дадуть гроші замість пільг?

Зараз у всіх на устах тема монетизація пільгового проїзду. Як цей процес буде втіленно у життя?

Аби з  даху – не на голову!

У департаменті житлового господарства Дніпровської міської ради закликають мешканців і гостей міста бути обережними й дотримуватися основних заходів безпеки, щоб не стати жертвою крижаних бурульок. Через погодні примхи з морозами та потеплінням вони масово «прикрашають» дахи будинків. Цілі «грона» виростають і на проводах. Особливо обачними слід бути на вузьких вуличках, де тротуари безпосередньо прилягають до будинків.

Дніпрянка написала книгу про пошуки еліксиру молодості

Дніпровська письменниця, журналіст, літературний та арт-критик, психолог Ольга Рєпіна створила незвичний роман для українського читача під назвою «Нормандская тетрадь Франсуа Тарпи». Сама автор зізнається, що історичні романи не дуже полюбляє, бо свого часу перечитала усю класику. Але натхнення скерувало Ольгу Рєпіну саме у світ французької історії. Кореспондент «Вістей» запитала у автора про особливості книги.

Вивчаємо англійську мову

У минулому році були стерті візові кордони з країнами ЄС. Таким чином, в українців з’явилася додаткова мотивація вивчати іноземні мови. У Дніпрі є курси німецької, французької, іспанської, польської… Найбільший інтерес – до міжнародного. Кореспондент «Вістей» відвідала різні школи вивчення англійської мови в обласному центрі з метою скласти рекомендації для наших читачів про те, як вибрати місце навчання. Також ми розповімо, як значно заощадити на курсах або навіть вивчити мову самостійно.

Школяр із Павлограда може уникнути покарання?

На початку березня у Павлограді сталося жорстоке подвійне вбивство – уночі 11-класник увірвався до помешкання сусідів та зарізав батька родини, а також маленького 4-річного хлопчика. Вагітна мати дитини отримала численні ножові поранення, проте зуміла вибратись із дому і таким чином урятувалась. Наразі жінка перебуває в обласній лікарні Дніпра. Події того дня й досі не вщухають, і сьогодні про них говорить уся країна

Також у номері можна прочитати незвичайні історії: розповіді, які дивують і змушують вірити в чудеса. Крім того, для вас цікавий кросворд та оголошення. Завітайте на наш сайт vesti.dp.ua – там ви знайдете ще більше ексклюзивної інформації.

Для того, аби завжди бути в курсі новини Дніпра, області та світу, приєднуйтесь до нас у соціальних мережах.
Instagram — https://www.instagram.com/visti.dpua/,
Facebook — https://www.facebook.com/vesti.pridneprovia,
Twitter — https://mobile.twitter.com/vistidnipо

Нагадуємо, що триває передплата на «Вісті Придніпров’я», яку ви можете здійснити у будь-якому почтовому відділенні області
Подписной индекс: 41804
*вівторок, четвер (з ТV-програмою)
1 міс.- 23,05 грн.
3 міс. – 67,75 грн.
6 міс. – 131,90 грн.
або у відділі передплати газети «Вісті Придніпров’я» за телефоном (056) 778-21-44 або електронною поштоюt.ovchatova@gmail.com