«Вісті Придніпров’я»: актуальні новини сьогодення для наших читачів

У новому номері газети «Вісті Придніпров’я» ви дізнаєтесь про підвищення пенсій військовослужбовцям, спад епідемії грипу та серця для міст-побратимів від Одеси.

Актуально

На цьому тижні в новітній історії України – скорботна дата – річниця розстрілів людей на Майдані. Після 20 лютого 2014 року наша держава стала іншою, відбулась революція, слідом за якою почалася війна. Про ті події, волонтерство та неабияке єднання українців «Вісті» поговорили з відомою волонтеркою Дніпра Тамарою Мудрак.

Дніпропетровщина вшанували героїв Небесної сотні

У 2015 році Президент Петро Порошенко підписав Указ «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної сотні». Із того часу 20 лютого кожного року відзначають як День Героїв Небесної сотні. В Дніпрі урочисті заходи пройшли на Алеї Героїв.

Віталій Жмуренко: «Разом – ключове слово в стратегії розвитку ТПП»

Дніпропетровська торгово-промислова палата у 2017 році стала однією з найкращих в країні. І це не дивно, адже до неї долучились ще 70 підприємств, а кількість членів сягнула тисячі. Таким чином ставши другою регіональною бізнес-асоціацією в Україні за чисельністю підприємств. Попереду тільки столиця.

Інвалідам забезпечать доступ до будівель і споруд

Сходити в магазин за хлібом, відвідати лікаря або просто вийти з дому для певної категорії українців – далеко не просте завдання. Люди з обмеженими можливостями, такі як інваліди-колясочники, щодня змушені стикатися з певними проблемами: вузькі проходи, в яких на візку не розвернутися, відсутність елементарних пандусів, з’їздів та заїздів на тротуари, а також інші труднощі.

Підвищення квартплати у Дніпрі:  кому і за що платимо

Отримавши на руки січневі платіжки по квартплаті, жителі Дніпра з подивом виявили практично 2-3-кратне підвищення розцінок, а деякі – ще й рахунки-двійники від зовсім різних житлових організацій. Чим обгрунтоване таке підвищення і кому нині платити, – розбираємося разом.

Які сукні обирали наречені в давнину

У Дніпрі в історичному музеї ім. Д. Яворницького можна побачити весільні головні убори та аксесуари ХІХ – початку ХХІ століть, а також дізнатись, що мешканки Катеринославщини одягали в найважливіший день свого життя. Про це розповість цікава виставка весільних аксесуарів різних часів – «Весільний вернісаж».

Також для вас місячний календар садовода, повна телепрограма, цікавий сканворд та гороскоп для усіх знаків зодіаку, новини світу та оголошення. Не забувайте про рецепти від «Вістей» і цікаві історичні факти тижня. Для тих, хто хоче допомогти пухнастим малюкам – традиційна рубрика від «Вірності».

Для того, аби завжди бути в курсі новини Дніпра, області та світу, приєднуйтесь до нас у соціальних мережах.
Instagram — https://www.instagram.com/visti.dpua/,

Facebook — https://www.facebook.com/vesti.pridneprovia,

ВК — https://new.vk.com/id372823491,

Twitter — https://mobile.twitter.com/vistidnipо,

Нагадуємо, що триває передплата на «Вісті Придніпров’я», яку ви можете здійснити у будь-якому почтовому відділенні області

Передплатний індекс: 41804
*вівторок, четвер (з ТV-програмою)

1 міс.- 23,05 грн.
3 міс. – 67,75 грн.
6 міс. – 131,90 грн.
12 міс.- 261,20 грн.
Або у відділі передплати газети «Вісті Придніпров’я» за телефоном (056) 778-21-44 або електронною поштою t.ovchatova@gmail.com