«Вісті Придніпров’я» – сьогодні читайте про кохання, реєстр наречених і незвичайний будинок

У новому номері газети «Вісті Придніпров’я» ви дізнаєтесь про покарання нерадивих батьків, де завтра можна взяти шлюб вночі і нову Шевченківську енциклопедію.

Читайте ексклюзивно у нас. .. Історія кохання Віталія та Ольги розпочалась незвично. Вони зустріли один одного… у патрульній поліції Дніпра. Саме там обоє розпочали свою службу взимку 2016 року, не думаючи навіть про те, що рішення бути патрульними стане в їхньому житті доленосним і принесе найпрекрасніше – кохання. Оля – емоційна, із загостреним почуттям справедливості. Віталій – серйозний, стриманий і терплячий. Про те, як відбулася їхня зустріч, пропозицію в небі, шлюбну церемонію у формі та про свій вибір вони ексклюзивно розповіли журналісту «Вістей».

Життя міста

Жителям Дніпра компенсують витрати на газові лічильники?

В кінці січня в Україні набув чинності новий закон про порядок встановлення газових лічильників. Він зобов’язує газопостачальників припинити насильницьке оснащення багатоповерхівок загальнобудинковими приладами обліку, та ще й компенсувати жителям витрати на індивідуальні, встановлені самостійно. Але, як уже заявили в «Дніпрогазі», розраховувати на безкоштовний лічильник знову зможуть далеко не всі.

Проїзд дорожчає?

Головними проблемами громадського транспорту Дніпра є фізична зношеність і моральне старіння рухомого складу. Влада міста намагається стимулювати перевізників оновлювати транспорт, однак не все так просто, при нинішніх цінах це неможливо, адже тільки за 5 років проїзд подорожчав в кілька разів.

Життя регіону

Сучасний будинок  із соломи

З давніх-давен в Україні в якості матеріалу для зведення будинків використовували солому. Це – унікальний екологічно чистий матеріал, що володіє хорошими теплозберігаючими характеристиками. От і нині звести будинок з соломи своїми руками не складно – головне правильно підготувати матеріал й дотриматися необхідних технологій. У цьому молоді будівельники з Дніпра переконували журналістів під час нещодавнього прес-туру у Підгородне.

Тотальна декомунізація

У Дніпрі відбулися громадські слухання з приводу перейменування Дніпропетровської області на Січеславську. Така ідея виникла в ГО «Просвіта». Активісти подали відповідну петицію Президенту України, і зараз кількість підписів під петицією вже близько 2-х тисяч з 25000 необхідних

Зі святом!

Чотири історії до Дня закоханих. Напередодні Дня святого Валентина «Вісті» зібрали найчарівніші історії наших земляків.

Надходження податків

У минулому році на Дніпропетровщині показники податків та зборів суттєво покращились. За 2017 рік у порівнянні з 2016-м їх надходження збільшились майже на 21,1 млрд. грн.

А також для вас добірка курйозів,  цікавий кросворд, гумористична сторінка та оголошення. Завітайте на наш сайт vesti.dp.ua – там ви знайдете ще більше ексклюзивної інформації.

Для того, аби завжди бути в курсі новини Дніпра, області та світу, приєднуйтесь до нас у соціальних мережах.
Instagram — https://www.instagram.com/visti.dpua/,
Facebook — https://www.facebook.com/vesti.pridneprovia,
ВК — https://new.vk.com/id372823491,
Twitter — https://mobile.twitter.com/vistidnipо

Нагадуємо, що триває передплата на «Вісті Придніпров’я», яку ви можете здійснити у будь-якому почтовому відділенні області
Подписной индекс: 41804
*вівторок, четвер (з ТV-програмою)
1 міс.- 23,05 грн.
3 міс. – 67,75 грн.
6 міс. – 131,90 грн.
або у відділі передплати газети «Вісті Придніпров’я» за телефоном (056) 778-21-44 або електронною поштоюt.ovchatova@gmail.com