«Вісті Придніпров’я» – цікаві історії, актуальні репортажі і важливі новини чекають на читачів

У новому номері газети «Вісті Придніпров’я» ви дізнаєтесь про те, скільки українці будуть відпочивати на травневі свята, наскільки у країні брудне повітря і як каратимуть тих, хто не проживає за місцем прописки.

Ассія Ахат: «Електронна скрипка настільки круто звучить, що не поступається акустичній». Нещодавно в Україні відбувся тур співачки і скрипальки Асії Ахат на підтримку нового альбому «All-In». Шоу-програму за участю симфонічного оркестру та «Freedom Ballet» змогли відвідати жителі 6 міст нашої країни. Звичайно, родзинкою виступу стала ведуча скрипка. В кінці березня Ассія полетіла в турне по Америці, який триватиме до 11 травня. У чому унікальність нового диску скрипальки? Які легендарні композиції увійшли в нього, а також про скрипках і своєї сім’ї розповіла Ассія Ахат під час спілкування з журналістами в Дніпрі

«Світ Олеся Гончара й Олесь Гончар у світі». У ці квітучі весняні дні Палац студентів Дніпровського національного університету зустрічав своїх гостей, на Всеукраїнську наукову конференцію з нагоди 100-річчя від дня народження великого українця, письменника-класика Олеся Гончара, ім’я якого носить університет.

Життя регіону. У Павлограді зібрали 64 тони сміття

Корисна інформація. До уваги власників великої рогатої худоби. Урядовою Програмою підтримки галузі тваринництва передбачена дотація фізичним особам за утримання молодняку ВРХ.

Життя міста. Автопробіг у Дніпрі зібрав любителів старовинних авто.

У Дніпрі замальовували «адреси» на стінах. 21 квітня в Дніпрі відбулась акція «Сміття буває різним». Їі організатори – поліція та активісти, які хочуть привернути увагу до проблеми збуту наркотиків. Метою було замалювати на стінах установ та будівель електроні адреси, через які пропонується продаж наркотиків.

Факт, але ексклюзивно. Володимир Огур мріє про бузковий гай на відвалах. Криворіжець Володимир Огур більше трьох років власноруч озеленяє схили Петровського відвалу Глеюватського кар’єру, що в Кривому Розі. Ентузіаст разом із добровільними помічниками регулярно висаджують на відвалах чимало жолудів червоного дуба та каштана. Про  це наш земляк ексклюзивно розповів «Вістям». А ще пан Володимир не тільки займається «народною рекультивацією», але й проводять для усіх бажаючих безплатні екскурсії на Петровському відвалі.

Ми завжди у курсі подій міста, області та країни! Репортажі, інтерв’ю, неймовірні історії та актульні новини. Завітайте на наш сайт vesti.dp.ua – там ви знайдете ще більше ексклюзивної інформації,приєднуйтесь до нас у соціальних мережах.

Instagram — instagram.com/visti.dpua

Facebook — facebook.com/vesti.pridneprovia
Twitter — twitter.com/vistidnipо

Також діє передплата в будь-якому поштовому відділенні міста і області.

Передплатний індекс: 41804

* Вівторок, четвер (з ТV-програмою)

1 мес.- 28,28 грн.

3 міс. – 83,14 грн.

6 міс. – 161,85 грн.

Або в відділі передплати «Вістей Придніпров’я» за телефоном (056) 778-21-44 або по електронній пошті t.ovchatova@gmail.com