Віталія Маласая вважають найбільш впливовим кандидатом у народні депутати по 29 округу

Вже цієї неділі українці на позачергових виборах будуть обирати новий склад Парламенту. Більшість громадян вже визначилася, кому віддадуть свій голос, і ЗМІ активно оприлюднюють дослідження передвиборчих симпатій українців. Зокрема, і по Дніпропетровській області. У регіоні 17 округів. Один з найчисельніших – 29. Цей округ охоплює не лише частину обласного центру (Амур-Нижньодніпровський район), а й приміські райони (Дніпровський та Петриківський), місто Підгородне. По округу балотується 19 кандидатів, серед них 10 – від партій. За результатами дослідження громадської думки, у цьому окрузі найбільш впливовим кандидатом у народні депутати, беззаперечним фаворитом є Віталій Миколайович Маласай, який нині очолює департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськість Дніпропетровської облдержадміністрації.

Його лідерство є цілком прогнозованим та виправданим. Як говорять місцеві жителі, деяких кандидатів вони взагалі бачать вперше, а Віталій Миколайович себе зарекомендував.

Віталій Маласай та його однодумці не перший рік ведуть активний діалог з громадськістю Дніпропетровщини. З цією метою при ДніпроОДА працює Громадська рада. До неї увійшли представники 35 організацій нашого регіону. Під час засідань громадськість та влада обговорюють важливі питання та проблеми, ведуть активний діалог, реалізовують ідеї.

Особливу увагу кандидат в депутати приділяє реалізації в регіоні патріотичних проектів. За його ініціативи було створено патріотичний символ «Гордість нації». Подібну нагрудну відзнаку носили січові стрільці під час урочистих заходів. Відтепер під час урочистостей громадськість Дніпропетровщини з повагою та гордістю одягає цей патріотичний символ, який навічно увійшов у наше життя. Також у 2017 році у Дніпрі була створена перша в Україні Алея пам’яті героїв АТО та Революції гідності. ЇЇ «відкривають» чотири стели, на них – фото з передової. За фотографіями 15 стел з іменами та портретами загиблих а в АТО. Цей меморіальний комплекс став даниною пам’яті Героям, які віддали своє життя за Україну.

Як бачимо, його діяльність приносить конкретні результати  і має системний характер. Це не беззмістовна агітація перед виборами. Віталій Миколайович народився і виріс у Підгородному, тому не з чуток знає проблеми та потреби жителів невеликих міст.  Він обирався депутатом Дніпропетровської обласної ради. З 2015 року і до теперішнього часу є депутатом Підгородненської міської ради. Йому вдалося підвищити рівень фінансової допомоги мешканцям, посприяти виділенню бюджетних коштів на розвиток інфраструктури, будівництво шкіл, дитсадків та доріг.

Віталій Миколайович чітко розуміє, як побудовані законодавчі механізм і те, що вирішення актуальних для громади питань можливе лише на рівні Верховної Ради. Спираючись на свій досвід, потенціал та кваліфіковану команду, Віталій Маласай планує втілити реальну програму в життя.