Вітаємо з Днем журналіста України

Щиро вітаю вас з Днем журналіста. 2019-й – це ювілейний рік в історії НСЖУ. 23 квітня Спілці виповнилося 60 років. Тоді, 1959-му, на першій обласній конференції, до лав Спілки було прийнято 123 журналіста з Дніпропетровщини. Сьогодні Дніпропетровська обласна організація є однією з найчисельніших в Україні.

За 60 років наша Спілка, як і професія, зазнали багато змін. Та головним у всі часи залишилося одне – вірність слову та висока моральна відповідальність перед людьми.

Я впевнений, серед журналістів Дніпропетровщини  чимало достойних, досвідчених спеціалістів. Але Спілка – не лише досвід. Спілка – це нові ідеї та молода енергія.

Мені б хотілося, щоб обласна журналістська організація об’єднувала у своїх рядах досвідчених професіоналів та активну молодь. Тоді наша організація матиме майбутнє. Про це наголошували на обласній конференції, на засіданнях Правління і сьогодні про це знову нагадую я. Це не порожні слова, а те, над чим нам потрібно працювати.

У цей святковий день бажаю вам міцного здоров’я, добробуту та нових звершень. Будьте справжніми професіоналами! Не розчаровуйте, не втрачайте довіру, працюйте так, щоб не відчувати сором за результати своєї роботи. Зі святом, шановні колеги!

З повагою,

голова Правління ДОО НСЖУ Олексій Ковальчук