Визначено імена переможців премії Дніпропетровської обласної ради

На підсумковому засіданні конкурсної комісії серед сотні претендентів обрали найбільш гідних! Конкурс на здобуття Премії Дніпропетровської обласної ради проходить вже вдруге. Позмагатися за нагороду у розмірі 15 тисяч гривень може кожен активний та цілеспрямований мешканець Дніпропетровщини віком від 14 до 35 років. Премію отримують найбільш гідні кандидати за свої здобутки і напрацювання у найрізноманітніших сферах, серед них – наука, медицина, спорт, бізнес, журналістика та інші.

Започаткували Премію у цьому році за ініціативою голови обласної ради Гліба Пригунова: « За результатами двох Конкурсів ми бачимо, що ця премія знаходить своїх героїв. Наш обов’язок підтримувати талановитих, працьовитих і небайдужих людей – які роблять усе можливе для розвитку і розбудови держави. Аби ці достойні українці не їхали за кордон, а залишалися тут, і продовжували свою корисну працю. Премія обласної ради – це подяка за їх внески! І наступного року Премія обов’язково відбудеться. Гроші на це передбачені у бюджеті! »

Усього на участь у Конкурсі надійшло 113 заявок. Після перевірки всіх документів далі пройшло 97 кандидатів. Їх імена були оприлюднені на офіційному веб-сайті Дніпропетровської обласної ради для проведення відкритого on-line голосування. За його результатами до наступного етапу пройшли 78 чоловік. Саме серед цих кандидатур незалежна конкурсна комісія обрала найкращих.

Головуючий на засіданні конкурсної комісії, заступник голови обласної ради Тюрін Володимир розповів: «Конкурсна комісія шляхом відкритого голосування обрала ТОП-5 претендентів у кожній категорії, окрім двох. Учасники категорій «Юні дарування» та «За досягнення у науковій та педагогічній діяльності» отримали від комісії по 10 призових місць. Таке рішення було прийнято майже одноголосно, адже конкурсанти цих категорій довели значущість своєї роботи для розвитку Дніпропетровщини!»

Критерії відбору, за якими оцінювали претендентів, – актуальність і соціальна значущість заходів, проектів та кампаній, їх новизна та інноваційність, ступінь залучення молоді, результати та перспективність.

На всіх переможців вже 21 грудня чекає урочиста церемонія нагородження у культурному центрі «OPERA»! Імена щасливих володарів Премії ви зможете у найближчі дні подивитися на офіційному сайті обласної ради!