Волейболістки з Кам’янського вперше стали чемпіонками України (фото)

Жіноча команда з волейболу «Прометей» з Кам’янського стала Чемпіоном України. Титул національного лідера дівчата «відібрали» у жорсткій боротьбі в одеського «Хіміка». Про це повідомив начальник управління молоді і спорту Дніпропетровської ОДА Олександр Пшеничников.

«Вітаємо наших кам’янчанок із перемогою! У цьому сезоні волейболістки «Прометею» вже здобули Суперкубок і кубок України. І ось – ще один омріяний трофей. Дівчата стали чемпіонками національної Суперліги», – зазначив Олександр Пшеничников.

Фінал національного турніру з жіночого волейболу проходив у Южному на Одещині. Чемпіона визначала серія ігор між двома найсильнішими командами. За правилами, суперники змагаються до трьох перемог. Результат – беззаперечний. На користь «Прометею»: 3:0.

«Цьогоріч вже дві жіночі команди «Прометею» стали чемпіонами України: з волейболу та баскетболу. Протягом всіх ігор Суперліги не мали жодної поразки. Здобули і національні кубки. На результат працювали всі: і спортсменки, і тренери – весь клуб», – сказав спортивний директор БК «Прометей» Кирило Большаков.

Чоловіча команда «Прометею» з баскетболу продовжує боротьбу за  найвищі нагороди в національній першості.