Вся інформація про 7 тисяч комунальних доріг Дніпропетровщини відтепер онлайн

7 тисяч вулиць міст та районів Дніпропетровщини внесені на інтерактивну карту Navizor Ukraine. Відтепер вся інформація про стан дорожнього покриття цих доріг та відповідальних за їх обслуговування доступна в режимі онлайн. Внесення доріг регіону на інтерактивну карту продовжується. У планах додати ще 8,6 тисячі шляхів. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

У якому стані дорога та хто відповідає за її обслуговування. Вся інформація про 7 тисяч комунальних доріг Дніпропетровщини відтепер у смартфоні, планшеті чи комп’ютері. На інтерактивну карту Navizor Ukraine вже внесено всі вулиці Новомосковська, Тернівки та Царичанського району. Роботи з наповнення карти продовжуються. Найактивніше працюють Апостолівський, Петриківський та Солонянський райони. Вносять інформацію фахівці райдержадміністрацій та міськрад, які пройшли спеціальне навчання.

На карті вже відображені дані про всі 900 шляхів служби автомобільних доріг області.

Кожен мешканець області може доповнювати інформацію про дороги, внесені на інтерактивну карту. Для цього потрібно лише натиснути на ділянку дороги та обрати оцінку від «погано» до «ідеально».

«Така інтерактивна карта допомагає вирішити одразу кілька завдань. Провести інвентаризацію всіх доріг та створити першу в Україні єдину базу шляхів регіону. По-друге, визначати дороги, які потребують першочергового ремонту. Пріоритет встановлюють самі мешканці області, оцінюючи якість дорожнього покриття», – наголосив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Інтерактивна карта navizor.com – спільний проект ОДА та IT-волонтерів. На карті будуть відображені всі 15,6 тисячі комунальні дороги та 900 шляхів державного значення, що знаходяться на Дніпропетровщині.

Залишити відповідь